NOA

НОА е производител на хрватски производител на мобилни телефони со силно присуство во регионот на ЈИ Европа и тенденција на раст и проширување во остатокот од Европа.

NOA е насочена кон водечката позиција во Б сегментот на пазарот на паметни телефони со помош на affordable premium филозофија и постигна големи успеси во таа област во текот на последните пет години. Смартфонот NOA H10le ја доби наградата EISA Best Buy smartphone 2017-2018, потврдувајќи го квалитетот и вредноста на брендот NOA.

ВИЗИЈА

Стартување на нашиот бренд од работ на глобална пенетрација со помош на агилна марка и поддршка на клиентите, до брендот кој успешно го постигна лидерството во Б сегментот на брендот и обезбедува најдобар сооднос на цена и опција за нашите клиенти.

ETOS

Ние сме тука за вас, сега и во иднина.


Нашата дејност

Нашата цел е да ја обезбедиме најновата мобилна технологија за широка публика со најдобра можна цена. Нашите уреди се дизајнирани да ги задоволат потребите на нашите корисници кои сакаат да добијат најмногу вредност за своите пари и кои знаат каде да го најдат.

елемент

Во текот на историјата, различни култури препознале четири елементи кои се надополнуваат едни со други, спојувајќи се во обединета целина.

Оваа филозофија нè инспирира да создадеме NOA Element линиа на мобилни телефони, каде што секој уред е создаден за да го збогати вашиот живот.

Мобилната технологија го смени начинот на кој комуницираме со другите луѓе и со остатокот од светот. Свеста за овој факт го обликува процесот на дизајн на NOA мобилни телефони кои се дизајнирани да се интегрираат во вашата дневна рутина и да го олеснат вашиот живот.

Со цел да го реализираме нашиот потенцијал, ние исто така мора да ги реализираме нашите граници. Тестирањето на нашите граници е уникатно искуство кое може да го подобри нашиот живот и да ни помогне да се подобриме себеси и светот околу нас. NOA ги тестира границите на технологијата во последните 10 години, со тоа што секој пат на пазарот им носи нови и иновативни уреди.

Единствена вредност

Многу брендови нудат ограничена поддршка по продажбата, или дури и не ја даваат, оставајќи ги трговците и препродавачите да го прават тој дел од работата. NOA нуди проширена гаранција, со што гарантираме е дека стоиме 100% зад својот производ

земја

вода

воздух

оган

ЧЕТРИ ЕЛЕМЕНТИ КОИ СЕ СПЛИТ ВО ЕДНА ЦЕЛИНА

Прекрасна страст

Што е тоа што ни дава страст за живот? Има толку многу одговори колку што има луѓе во светот. Сепак, сите ние можеме да се согласиме дека вистинската страст доаѓа од справувањето со работите што ги сакаме. Ние ја споивме нашата страст и љубов во брендот NOA, внимателно избирајќи ја секоја компонента за да бидете сигурни дека крајниот производ е одраз на нашата посветеност кон извонредност.

Неограничен простор

Со цел да го реализираме нашиот потенцијал, ние исто така мора да ги реализираме нашите граници. Експериментирањето со нашите ограничувања е единствено искуство кое може подобро да ги промени нашите животи и да ни помогне да се подобриме себеси и светот околу нас. NOA ги тестира 10 години границите на технологијата, со што на пазарот доаѓа со нови и иновативни уреди.

Давање на живот

Мобилната технологија го смени начинот на кој комуницираме со другите луѓе и со светот. Сега сме поблиски од кога и да е во историјата на човештвото. Знаејќи го овој факт кој ги обликува процесот на дизајнирање на мобилни телефони на NOA дизајнирани за непречено интегрирање во вашата дневна рутина, со што го олеснува вашиот живот.

Сите работи, вклучувајќи и нас, се полни со потенцијал. Реализацијата на овој потенцијал ни овозможува да се развиеме и растеме како поединци.

ВЕЧЕН РАСТ

NOA помина долг пат од скромни почетоци, надградба на бренд кој вклучува целосен опсег на уреди кои имаат нешто за секого.

5 Година на пазар

55 Различни модели

500 Илјадници корисници