NOA N2

Вашиот нов партнер.

NOA N2
display

5" FullHD

android

Android 7.0

fast_charging

3850mAh

cpu

3GB RAM

ram_rom

32GB Storage

Чувајте ги вашите податоци блиску

Облачното складирање е одлично кога треба да ги споделите вашите податоци, но локалното складирање значи дека податоците се безбедни дури и за време на проблеми со серверот. Ние сме сигурни дека ги имате сите ваши приватни и деловни податоци на дофат со давање на NOA N2 32 гигабајти податоци за складирање.

Безбедност, поедноставен

Износот на доверливи податоци што треба да се запомнат за да се прави бизнис се зголемува речиси експоненцијално од денот. Ние го направивме вашиот живот полесен со давање на N2 читач на отпечатоци што ви овозможува да ги заштитите вашите податоци со ништо повеќе од еден допир.

noa n2 fingerprint

Светот на твојата рака

Социјалните медиуми и мобилните технологии нè доближија дотолку повеќе од кога и да е, а ние се погриживме да ја доживеете и во целосна јасност со дисплејот со 5 "Full HD екран од NOA N2. Порака, објавете ги вашите статуси на социјалните медиуми и останете во контакт со вашите деловни партнери, пријателите и семејството.

Пораките, објавувањето на вашите статуси на социјалните медиуми и фотографирањето никогаш не биле позабавни!

noa n2 phone part noa n2 phone part noa n2 phone part noa n2 phone part
noa n2 nougat

Да се ​​наградуваш со лекување

NOA N2 го води најновиот Android Nougat 7.0, обезбедувајќи дека вашите апликации се извршуваат на најновиот оперативен систем.

Биди во движење!

Ништо не е повеќе досадно отколку мртвата телефонска батерија додека си далеку. Сега, со 3850 mAh NOA N2 батерија, секогаш можете да бидете во центарот на работите!

noa n2 silver noa n2 gold

Сребро или злато?

noa n2 phones

BACK CAMERA

noa n2 camera

ПРЕД камера

noa n2 camera

Споделете ви гледна точка

Предната 5MP камера, во комбинација со задната камера од 13 MP се тука за да бидете сигурни дека можете да ја емитувате вашата порака на речиси сите.

Technical specifications

  • MTK6737T quad core 1.5GHz 64bit
  • 5“ inch FHD IPS SHARP 1920x1080px
  • 3GB RAM
  • 32GB Storage
  • 3850 mAh lithium
n2 noa mobile sketch
  • Android 7.0
  • 5MP front / 13MP back
  • 4G LTE
  • Отклучување со отпечаток
  • 142.7*69.3*8.9mm

Support