noa circle

H10le

Другая сторона силы
noa h10le best buy smarthpone

EISA BEST BUY SMARTPHONE
2017-2018

cpu

MT6750T Octal

ram_rom

3GB / 32GB

unibody

Alu unibody

hardness_glass

АМОЛЕД дисплеј

fingerprint

32GB Storage

camera

13MP / 13MP

Елегантен и забележителен

Тоа што често се користи, често и се испушта. Мобилните телефони не се исклучок.
За да бидете сигурни дека користењето на мобилниот телефон нема да биде скратено со некој негов лош пад, NOA H10le има алуминиумски дизајн кој што ги штити деликатните електронски делови во елегантна маска отпорна на удари.

h10le phone

Двојна 13 Мегапикселна задна камера

Двојната 13 Мегапикселна задна камера има авто фокус и автоматско сметање на температурата на боите - Навикнете се да имате перфектни фотографии со притискање на само едно копче!

noa h10le phone

Богатство од бои

Кај модерните мобилни телефони, најважна е потрошувачката на енергија. Поради тоа, NOA H10le има АМОЛЕД дисплеј кој што драстично ја намалува потрошувачката на батеријата се со цел да се продолжи ефективниот период на користење на вашиот мобилен телефон.

Чувајте ги вашите тајни

Здосадено Ви е да паметите пин броеви, гестикулации и други средства за заклучување на екранот? НОА Н10lе има сензор за читање на отпечаток преку кој што можете да го заклучувате и отклучувате вашиот уред со само еден допир. Приватноста никогаш не била поедноставна!

noa h10le phone fingerprint

Дури и повеќе од се`

noa h10le feature
noa h10le feature
noa h10le feature
noa h10le feature
noa h10le feature

Technical specifications

 • MTK Helio X27 Ten core 2.6GHz
 • 5.5” AMOLED display 1080*1920
 • 4GB RAM
 • 64GB
 • 3800 mAh
 • Android 7.1.1
H10le sketch
 • 13 Мп / 2x13 Мп Камеры
 • 4G LTE
 • GPS + A-GPS
 • Dual SIM
 • USB Type-C
 • 154*76*7.1 mm

Support