NOA Core Swing

NOA SWING

Одличен телефон кој нуди елеганција што најчесто не се наоѓа во тој ценовен ранг. Почувствувајте го ритамот!

display

2.8" display

bluetooth

Bluetooth

fast_charging

1200mAh

3g

3G

NOA Core Swing

Танцувајте на ритамот

Црн и прекрасен - задната маска на SWING, која што е имитација на кожа, му дава префинет изглед и ви помага цврсто да го држите телефонот!

Technical specifications

  • SPREADTRUM 7701
  • 2.8" QVGA 240*320
  • 64MB RAM
  • 128 Мб ROM
  • 1200 mAh lithium
noa swing mobile sketch
  • 0.3MP / 2MP со блиц
  • 3G
  • Bluetooth
  • Micro USB
  • 118*43.7*11.5 mm

Support