NOA

lines NOA smartphone

NOA Element

Низ историјата, многу различни култури ги препознале четирите елементи кои се надополнувале меѓусебно, градејќи една хармонична целина.

Ова ни беше инспирирација да ги создадеме мобилни телефони НОА ЕЛЕМЕНТ, каде секој уред е креиран со цел да го подобри Вашиот живот.

Core by NOA

Во ера на се поголема комплексност, понудата на едноставните и издржливи уреди е многу важна.

Од тие причини ја претставивме линијата NOA CORE, линија составена од докажани и издржливи уреди кои ќе ви служат долго време.

earth symbol
земја
water symbol
вода
air symbol
воздух
fire symbol
оган

Четири елементи комбинирани
во хармонична целина

Страст

Кои се нештата кои ни даваат посебна надеж за подобра иднина? Одговорите се различни за секој од нас. Но, сите може да се согласиме дека вистинската страст доаѓа со правење на работите кои ги сакаме. Ние ја предадовме нашата страст и љубов во НОА, внимателно избирајќи ја секоја компонента за да се увериме дека крајниот производ е одраз на нашата посветеност за совршенство.

Бесконечност

За да дознаеме кој е нашиот потенцијал, мораме да ги знаеме и ограничувањата. Тестирањето на нашите ограничувања е единствен начин со кој што може да го промениме нашиот живот кон подобро и сознавањето на нашите ограничувања ќе ни помогне да се подобриме и да го подобриме светот околу нас. НОА ги тестира границите на технологијата во последните 10 години, секогаш нудејќи нови и иновативни уреди на пазарот.

Живот

Мобилната технологија го промени начинот на комуникација со останатите и општо со светот. Сега сме поблиски отколку во минатото. Познавањето на овој факт е клучен фактор при креирање на НОА мобилните телефони кои се дизајнирани да се вклопат во вашето секојдневие правејќи го вашиот живот полесен.

circle

Постојан раст

Сите нешта, вклучувајќи не и нас луѓето, се полни со потенцијал. Негувањето на тој потенцијал ни помага да растеме и да се развиваме како луѓе.

НОА постигна многу од самиот почеток, претставувајќи се како бренд кој што содржи различен вид на уреди и има по нешто за секого.

lines
cropped circle

5 години на пазарот

50 различни модели

500 илјади корисници

Newest models