NOA H8 NOA H8

NOA H8

Алуминиумското тело на H8 како комбинација од леснината на алуминиумот со цврстината на челикот, истовремено ги штити внатрешните компоненти и му дава впечатлив надворешен изглед.

Сила, енергија и елеганција - обединети во еден уред!

display icon
5.5" FHD дисплеј
android icon
Android 7.0
battery icon
Брзо полнење
fingerprint icon
Скенер за отпечаток 2.1

Живот, во живо!

Сите ние имаме нешто подобро за работа наместо да чекаме да се наполнат нашите телефони.
NOA H8 го решава проблемот со батеријата со капацитет од 4000 mAh, USB-C и можноста за брзо полнење.
Сега и Вие може да ги избегнете чекањата за да се наполни батеријата и целосно да уживате во животот!

NOA H8

Android 7.0 - почестете се!

Новиот оперативен систем Андроид 7.0 нуди нови можности, Вашите апликации се побогати, а тоа дава ново искуство кога ќе се комбинира со напредниот хардвер на H8-ката.

NOA H8

HARD CORE

Се поголемото барање на апликациите да работат симултано дополнително ја отежнува работата на сите модерни мобилни телефони. Знаејќи го ова, го опремивме NOA H8 со осум јадрен процесор 1.8 Ghz од Медиатек во комбинација со 4GB RAM / 16 GB ROM од Самсунг, притоа давајќи му ја целосната јачина за да работи, користејќи ги Вашите апликации што е можно побрзо!

1.8 GHz
8 OCTA CORE
32 GB ROM
4 GB RAM
7.0 Android 7.0

Прозорец кон светот

Секојдневно добиваме се повеќе информации на нашите мобилни телефони. Поради тоа е важно секоја информација да биде претставена јасно и чисто, а NOA H8 има дисплеј со целосно висока резолуција од Sharp Electronics, што значи дека имате одличен дисплеј за прегледување на информациите. Бидете информирани со NOA!

Насочете, Фотографирајте, Споделете

Често фотографираме при слабо светло и крајниот резултат се матни и нејасни фотографии. Поради тоа вградивме двоен, температурен блиц заедно со 13Мp PDFA камера од Самсунг, со што се обезбедува оптимален квалитет на вашите фотографии дури и при неквалитетни услови!

Погледнете ги деталите

Не пропуштајте ништо

NOA H8

Технички карактеристики

 • MTK6755M A53 Octa core 1.8GHz
 • 5.5" IPS SHARP FHD 1920*1080
 • 4GB RAM
 • 32GB
 • 4000 mAh lithium
 • Android 7.0
 • 5MP / 13MP Samsung PDFA
 • 4G LTE
 • Брзо полнење
 • 2 сим картички
 • USB Type-C
 • 156*76*8.8 mm

Поддршка

Datasheet ~ 444kB

Flashtool ~ 12MB