H10le

Другата страна на силата

NOA EISA BestBuy Award 2017/2018

EISA BEST BUY SMARTPHONE 2017-2018

hardness_glass icon
АМОЛЕД дисплеј
memory icon
4GB/64GB
camera icon
Двојна камера
core icon
10 јадрен процесор
fingerprint icon
Скенер за отпечаток од прст
profile icon
7.1mm

Елегантен и забележителен

Тоа што често се користи, често и се испушта. Мобилните телефони не се исклучок.
За да бидете сигурни дека користењето на мобилниот телефон нема да биде скратено со некој негов лош пад, NOA H10le има алуминиумски дизајн кој што ги штити деликатните електронски делови во елегантна маска отпорна на удари.

Двојна 13 Мегапикселна задна камера

Двојната 13 Мегапикселна задна камера има авто фокус и автоматско сметање на температурата на боите - Навикнете се да имате перфектни фотографии со притискање на само едно копче!

Богатство од бои

Кај модерните мобилни телефони, најважна е потрошувачката на енергија. Поради тоа, NOA H10le има АМОЛЕД дисплеј кој што драстично ја намалува потрошувачката на батеријата се со цел да се продолжи ефективниот период на користење на вашиот мобилен телефон.

Чувајте ги вашите тајни

Здосадено Ви е да паметите пин броеви, гестикулации и други средства за заклучување на екранот? НОА Н10lе има сензор за читање на отпечаток преку кој што можете да го заклучувате и отклучувате вашиот уред со само еден допир. Приватноста никогаш не била поедноставна!

Дури и повеќе од се`

Погледнете ги деталите

Не пропуштајте ништо

Технички карактеристики

 • MTK Helio X27 Ten core 2.6GHz
 • 5.5” AMOLED display 1080*1920
 • 4GB RAM
 • 64GB
 • 3800 mAh
 • Android 7.1.1
 • 13MP / 2x13MP
 • 4G LTE
 • GPS + A-GPS
 • Dual SIM
 • USB Type-C
 • 154*76*7.1 mm

Поддршка

Datasheet ~ 906kB

Flashtool ~ 12MB