CORE T20 - Назад кон основите

Уред за сите оние кои што сакаат минимализам и едноставен живот. Искусете ги старите добри денови!

screen icon
Дисплеј 2.4"
bluetooth icon
Bluetooth
battery icon
800 mAh
3G icon
3G

Технички карактеристики

  • SC7701
  • 2.4”QVGA 340*320
  • 64MB RAM
  • 128MB
  • 800 mAh
  • 0.8MP со блиц
  • 3G
  • FM Radio
  • Micro 5pin USB
  • 125*54*13.2 mm

Поддршка

Datasheet ~ 1.3MB