NOA SWING

NOA SWING

Одличен телефон кој нуди елеганција што најчесто не се наоѓа во тој ценовен ранг. Почувствувајте го ритамот!

screen icon
Дисплеј 2.8"
bluetooth icon
Bluetooth
battery icon
Литиумска батерија 1200 mAh
3G icon
3G
NOA SWING

Танцувајте на ритамот

Црн и прекрасен - задната маска на SWING, која што е имитација на кожа, му дава префинет изглед и ви помага цврсто да го држите телефонот!

Технички карактеристики

  • SPREADTRUM 7701
  • 2.8" QVGA 240*320
  • 64MB RAM
  • 128MB
  • 1200 mAh lithium
  • 0.3MP / 2MP со блиц
  • 3G
  • Micro 5pin USB
  • 118*43.7*11.5 mm

Поддршка

Datasheet ~ 1.3MB