Sprint4G

NOA sprint4g

ПОБРЗ
ОД
БИЛО КОГА

ВЛЕЗЕТЕ ВО 4G РЕВОЛУЦИЈАТА И КОМУНИЦИРАЈТЕ БРЗО КАКО МОЛЊА

Android icon
Android 7.0
display icon
Дисплеј 5" HD
memory icon
4G LTE
memory icon
2GB / 16GB
fast charging icon
Батерија 2800 mAh
fingerprint icon
Читач на отпечаток од прст

4G LTE

СЛЕДНАТА ВРСКА

Како што еволуираат мобилните телефони, така се подобрува и нивната инфраструктура со цел да се овозможи подобра функција. 4G мобилните мрежи се се` позастапени, и поради тоа ви го претставуваме уредот NOA Sprint4G кој што е економски достапен 4G телефон, со богати технички карактеристики за сите!

ЗГОЛЕМЕТЕ ГО КАПАЦИТЕТОТ ЗА КОМУНИКАЦИЈА

Не сите телефонски провајдери го имаат она што ни треба, и некогаш не сакаме да бидеме врзани за еден телефонски број. За да се зголеми функционалноста на вашиот телефон при правење на повици или користење на интернет, го опремивме моделот NOA Sprint4G со два слота за сим картички, една нано и една микро сим картичка, а со тоа можност за користење на два телефонски броеви во еден уред!

NOA Sprint4G LTE micro SIM NOA Sprint4G LTE nano SIM
NOA Sprint4G LTE

СИГУРНОСТ БЕЗ ГРИЖИ

Бројот на лозинки, ПИН броеви и други безбедносни мерки се зголемуваат секој ден. За да ја поедноставиме сигурноста, NOA Sprint4G има и сензор за отпечаток на прст за чување на приватноста со еден допир.

NOA sprint4g
NOA Sprint4G Android 7

ВКУСЕН „NOUGAT“

Секој дел на моделот NOA Sprint4G е ажуриран, истото се однесува и на оперативниот систем.
Придружете се на мобилната револуција со Android 7.0 оперативниот систем и бидете сигурни дека вашите апликации ќе работат беспрекорно!

Погледнете ги деталите

Не пропуштајте ништо

Технички карактеристики

  • MT6737 ARM MaliT720-MP1 Quad core 1.3GHz
  • 5" HD IPS 720x1280px
  • 2GB RAM
  • 16GB
  • Android 7.0
  • 2800 mAh lithium
  • 5MP front / 8MP back
  • 4G
  • 2 сим картички
  • 143*71.5*9.5 mm

Поддршка

Datasheet ~ 554kB