Spark

Разгорете ја страста

android icon
Android 6.0
dual sim icon
2 сим картички
cpu icon
Quad core 1.2
memory icon
1GB / 8GB
NOA water

Погледнете ја целата слика

NOA CORE Spark

4 инчниот FWGA дисплеј овозможува секое видео да биде целосно прикажано без одредени кратења или неправилно намалување за да одговара на екранот.

Не пропуштајте ниту еден момент!

Заоблен дизајн

NOA H3se

Работ на NOA SPARK е ергономски заоблен,
и овозможува цврсто да се држи телефонот.

Конкавната заобленост на телото исто така овозможува
тенок, елегантен дизајн, давајќи му на уредот
атрактивен и уникатен изглед кој совршено прилега на вашиот стил!

Погледнете ги деталите

Не пропуштајте ништо

Технички карактеристики

 • SC7731C Quad core 1.2 GHz
 • 4" WVGA IPS 480*800px
 • 1GB RAM
 • 8GB
 • Батерија 1400 mAh
 • Android 6.0
 • 2MP / 5MP
 • 3G
 • GPS + AGPS Навигација
 • 2 сим картички
 • Micro USB 2.0
 • 125.4*65*10.8 mm

Поддршка

Datasheet ~ 472kB