Едноставноста е доблест што лесно може да се научи

ДозволетеL11 да биде Вашиот учител за запознавање со суштината на комуникацијата!

screen icon
1,77” QQVGA
ram icon
Bluetooth
battery icon
600 mAh

Технички карактеристики

  • SC6531D
  • 1,77” 128x160px QQVGA
  • 32MB RAM
  • 32MB
  • 600 mAh
  • 0.8MP со блиц
  • 2G
  • Micro 5pin USB
  • 112 x 48 x 13.8 mm

Поддршка

Datasheet ~ 1.3MB